avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Activitate Raczia

Activitate Raczia

Buna ziua! Am achizitionat de curand o garsoniera intr-un bloc. Se pare ca vecina de la parter a fost inundata de proprietarul din trecut precum si de vecinii de deasupra garsonierei ei adica de la etajul 1. Eu stau la etajul doi, am cumparat garsoniera fară sa stiu de problemele respective, am aflat ulterior si mi-am reparat instalatia. Cei de la etajul 1 nu au facut-o. Pe tavanul vecinei se vad urme de infiltratii dar se poate observa ca sunt de multa vreme, eu am renovat imediat dupa achizitie. Acum vecina vrea sa ii repar eu tavanul si ma ameninta cu judecata in ciuda faptului ca nu si-a rezolvat problemele cu proprietarii anteriori si până si restul vecinilor din scara stiu de problemele ei cu inundatia de multă vreme, probleme pe care nu le-a rezolvat in trecut. Mă cam indoiesc ca o sa o facă având in vedere ca probabil o costă mai mult decat sa isi repare tavanul, dar in cazul in care o face sunt ligibil sa ii platesc daunele provocate? Mai ales având in vedere faptul că intermediar mai sunt si ceilalti vecini ce o inundă.