avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate Crihan_L

Activitate Crihan_L

Am intrebat pe toata lumea..iar aici am intrebato doar pe ea..imi e de ajuns raspunsurile pe care le am primit.Va multumesc!

DlGoe a scris:

@crihan Aveti umor! Ne intrebati pe toti daca e posibil ce vi s-a intamplat sau o intrebati doar pe @emilika ?!

Este adevarat ceea ce am scris..am fost sunata de catre politie si mi sa spus k sa sunat la 112 si sa declarat k eu am furat masina ..eu fiind plecata de 2 zile la parintii mei..si vorbisem cu sotul k o sa io aduc dar mai stau o zi..dar el avea nevoie de ea atunci..Mi sa spus de catre politie k masina este trecuta pe el si trebuie sa io innapoiez..cat despre bunuri comune ne judecam in tribunal..de asta am intrebat dak e posibil asa cv.

Emilika40 a scris:

Eu nu prea cred că așa au stat lucrurile. Pare a fi mai mult o întrebare pusă pentru a se asigura că nu se poate întâmpla să i se ia mașina în acest fel. Nu trimiteau cei de la 112 un echipaj să ia mașina din curtea omului, ce urgență e asta?

Apoi, oricât de abuziv ar fi un polițist de la țară (excluzând apelul de la 112 că e absurd), nu cred că ar risca problemele pe care le-ar avea după o reclamație.

Pai m am trezit k am fost sunata de catre politie si mi a zis k sa sunat la 112 k eu i am furat masina ..eu fiind la parintii mei au venit impreuna cu sotul si mi au luat masina.

Emilika40 a scris:

Poliția nu acționează ca recuperatorii, cum reiese din ce povestiți. Aveați tot dreptul să plecați cu mașina.
Și de unde știți că a sunat la 112, de la el? Prin 112 nu astfel de situații se rezolvă.

In Comuna Ripiceni locuiesc Jud.Bt.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Fiind căsătoriți și fără litigii puteți folosi amândoi mașina.
În ce oraș sau județ locuiți?
Pare ca are cunoștințe...politice...

Invățător

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ce lucrează soțul său unde?

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ani cu sotul meu si avem impreuna o masina care este trecuta pe numele sotului,acum cateva zile am luat masina si am plecat la mama 2 zile..ma sunat sotul sa i aduc masina si i am zis k mai stau o zi si io voi aduce..M am trezit k a sunat la 112 si a declarat k i am furat masina..mie mi sa spus k este bun comun si o pot folosi si eu cand vreau si unde vreau..A venit cu politia si mi a fost luata masina..este posibil??