Daca din ce am vazut eu alta solutie tehnica nu exista si avand in vedere ca aceasta reabilitare va fi platita dupa perioada de garantie tot de proprietari poate era normal sa fie prevazute si niste depagubiri pentru pagubele materiale produse in urma acestor reabilitari.
eu inteleg si acest aspect ..motiv pentru care am si acceptat ..dar cine suporta toate costurile aparute in urma acestor schimbari?deoarece tot balconul si ce este in el va fi aproximativ distrus....nu mai spun de timp...nervi...etc?
si ce te faci daca acel parapet care reprezinta partea exterioara a balconului este defapt tot peretele balconului....respectiv nu se poate face o diferentiere ...darami balconul?
Buna ziua!in urma procesului de reaboilitare termica blocuri ma confrunt cu urmatoarea situatie:partea exterioara a balconului este realizata din panouri din prefabricate de beton care in timp s-a erodat iar acum se doresc schimbate...problema e ca dand jos acea parte exterioara a balconului dai jos tot parapetul...adica darami balconul.din cunostintele mele doar fatada blocului e proprietate comuna ...balconul e proprietate privata si nu poti darama fara acordul proprietarului.Dar ce te faci daca aceste 2 aspecte se intrepatrund?ce primeaza?proprietatea privata sau suprafata comuna?Multumesc anticipat!