Va mulțumesc pentru răspuns domnul Av Patrascu Răzvan .
Dosarul penal este pe rol din data de 23 martie 2021 , Sunt în calitate de victima , este un caz medical . Practic este despre mama mea și din păcate s-a sfârșit cu deces. Am primit rezultatele necropsiei după 7 luni de la deces . Am angajat un expert parte pentru a obiecta rezultatele autopsiei.
După 9 luni mi s-a aprobat expertiza medicala... doar ca durează am înțeles pana la 6 luni
Am făcut nenumărate cereri la poitistul de caz , chiar și la procuror , acte medicale . Am primit la 4 luni distanta o copie care nu este vizibila , copie unde lipsesc pagini din dosarul medical. Am cerut o alta copie vizibila și toate actele primite de la spital la procuratura și nimic...
Am înțeles ca audierile nu au legatura cu partea medicala , nu înțeleg de ce se stagnează? La câțiva ani distanta toti vor spune ca nu-si amintesc ...
Mi se pare ca organele de cercetare penala nu-și fac treaba , chiar deloc !
As vrea sa știu unde ma pot adresa sa sesizez acest lucru !
Va mulțumesc din suflet pentru răspuns.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Trebuie sa furnizati mai multe amanunte. Ce calitate aveti in dosar, de cand este dosarul penal pe rol, ati formulat cerere de administrare probe, ce activitati s-au efectuat pana in prezent etc.