avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta M.

Activitate Nicoleta M.

Buna ziua,
In anul 2010 am cumparat un teren de la Primarie intr-un cartier nou, am solicitat sa ne fie introduse utilitatile, verbal am primit promisiuni insa nu s-au materializat. Pe o organizare de santier ne-am racordat la reteaua de electricitate, asta dupa ce impreuna cu alti doi vecini am cerut acordul celor de la UPC sa ne treaca firul de curent pe stalpii de UPC. ulterior s-au mai racordat si alte familii in aceleasi conditii adica pe organizarea de santier a vecinului si pe stalpii de la UPC. Am cerut ajutorul Primariei care ne promite in fiecare an ca ne ajuta dar nu face nimic. Primaria ne trimite la Uzina electrica, Uzina ne trimite la Primarie...cert este ca anul acesta in 2021, in data de 19 si 20 iulie am ramas fara curent, ne-au taiat curentul....si am ramas 2 zile fara curent cu copii mici in conditiile in care nu avem nici gaz si suntem acolo din anul 2013.... Am intrat toti in panica, ne-am rugat la Primarie, la Uzina de toata lumea si iarasi ne-au spus ca singurul mod in care pot sa ne dea drumul la curent este sa solicitam prelungirea pe autorizatia de constructie a unei vecine care nu are casa intabulata inca...si suntem in prezent 8 familii racordate pe o organizare de santier... oare e legal asa ceva? cum putem sa ne racordamla reteaua de electricitate? sau cumputemobliga Primaria sau Uzina Electrica? sau ce putem face? Va rog mult sa ne ajutati!