avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate marian023

Activitate marian023

Răspuns la discuția Ajutor, accident de circulatie
Multumesc pentru raspunsuri, precizez ca nu am fost spitalizat mai multe zile, doar mi s-au facut acele analize. Am mai fost de cateva ori la politie si acelasi raspuns inca nu e gata dosarul si ca nu au ajuns la ei, sa stau linistit ca ma suna ei acasa ca mai dureaza, am cerut sa mi se dea macar o copie la anexa si nu au vrut sa imi dea. Sunt foarte dezamagit si am auzit de la cineva ca tot asa a fost parte vatamata si a durat mai multi ani solutionarea intre timp si-a reparat omu masina singur.
Am avut un accident de masina in localitatea Cornetu, jud. Ilfov,eu mergeam regulamentar spre Mihailesti pe soseau DN 6 drum cu prioritate si in apropierea politiei din Cornetu mi-a aparut brusc in fata o masina care de pe sens opus a virat la staga sa intre pe o strada fara se se asigure, aveam viteaza in jur de 40km/h in localitate, s-a intamplat accidentul in care eu am fost partea vatamata, masina avaraita in fata cam 40%.
Politia a ajuns la locul accidentului in aproximativ 5 min de la producere, a intrebat daca sunt morti sau raniti, s-a uitat la masini, a vorbit ce a vorbit cu partea nevatamata eu fiind putin ametit dupa soc si au tras masinile pe marginea drumului fara sa se i-a nici o proba, sa fotografieze fara nimic, iar pe mine m-au urcat in masina politiei, celalat sofer (rom) a ramas la locul accidentul, la sectia de politie din Cornetu , m-a pus sa dau declaratie in care mi s-a spus ca eu nu sunt vinovat si sa stau linistit ca cel care ma lovise e vinovat ca nu s-a asigurat si ca permisul il luase de 3 zile, a spus ca ii va ridica permisul lui, intre timp a sosit si sotia, cand m-a vazut a inceput sa planga si a spus la politie de ce nu a chemat salvarea in starea in care ma aflam(eram gaben la fata abia ma tineam pe picioare) iar politia a raspuns ca ramane la aprecierea mea daca e cazul sa cheme salvarea sau nu, am fost dus la spital cu salvarea mi se facut investigatii rezultatul fiind cateva leziuni si un hematom la cap.
Iar politia a zis ca urmeaza sa ii faca dosar penal soferului nevatamat, eu nu am primit de la politie nici o hartie la mana, am fost de nenumarate ori la politia din localitatea Cornetu(Bragadiru) in care s-a intamplat accidentul si ma tot amana ca dureaza ca tre sa astept si ca poate dura si cateva luni pana face dosarul fara sa imi dea nimic la mana si ca actele(procesul verbal si copie dupa asigurarea de la soferul implicat) invocand alte motive.
Accidentul s-a produs pe data de 23.08.2008 si au trecut 11 zile in care nu am nimic la mana(nici un act) nici situatia cum a ramas concreta si in ce stagiu , doresc sa repar masina si nu pot ca nu am actele de la politie care ma tot amana cu rezolvarea cazului.
Ce pot face in cazul acesta ?

Va multumesc anticipat