avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Activitate Ana27d

Activitate Ana27d

Care este eroarea? Cineva a depus o sesizare la Primarie si Primaria m-a notificat prin politia locala. Toate terenurile din zona sunt in aceeasi situatie. Intrebarea mea e daca pot sa fiu sanctionata cu amenda cata vreme articolul din hotararea consiliului local, pe care se intemeiaza notificarea face referire la terenuri intravilane iar terenul meu e extravilan. Nu invoca o lege aplicabila tuturor categoriilor de teren.
Multumesc frumos!
Buna ziua,
Am o parcela de teren extravilan, agricol undeva la marginea unei localitati si am primit o notificare ca trebuie sa il curat. In textul HCL la art. la care se face trimitere se mentioneaza urmatoarea obligatie "Sa asigure imprejmuirea corespunzatoare a imobilelor si terenurilor proprietate, aflate in intravilanul localitatii si sa asigure defrisarea vegetatiei spontane, inclusiv a plantelor cu efect alergen".
Avand in vedere ca in art. se face referire la intravilan, am rugamintea sa-mi spuneti daca se poate interpreta ca si terenul meu intra sub incidenta acestei obligatii.
Va multumesc frumos!