avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate Dreezyn

Activitate Dreezyn

Răspuns la discuția Hartuire la locul de munca
Ma poate ajuta cineva, va rog? Macar sa stiu ce sa fac sa ma apar.
Buna ziua! Lucrez intr-o companie privata si ma simt hartuita la locul de munca. As dori sa va spun povestea mea si sa imi inteleg drepturile de angajat si ce este de facut in aceasta situatie. In decursul anului trecut am inceput o relație cu un angajat in acelasi punct de lucru, fapt care este interzis de regulamentul intern al companiei. Imi asum faptul ca am incalcat acest regulament, insa atunci cand el lucra aici nu ne-a zis nimeni nimic, nici seful de tura, nici managerul. Prietenul meu a plecat de la locul de munca in Decembrie anul trecut. Toate bune si frumoase pana in Iunie 2021, cand am fost chemata intr-o sedinta cu managerul si seful de tura, spunandu-mi sa il parasesc pe prietenul meu altfel voi fi data afara. Motivul este ca managerul a luat legatura cu fosta sotie a iubitului meu iar managerul isi doreste ca acesta sa se intoarca la fosta sotie. Am fost jignita de catre manager, mi s-a spus ca daca ma vedea pe strada dadea cu masina peste mine. Am fost fortata sa imi scriu demisia, urmand sa o semnez daca se mai aude ca sunt cu prietenul meu, plus ca mi s-a umblat in telefon. Tin sa mentionez ca pe durata contractului fostului meu iubit la acest loc de munca si pe durata relatiei noastre aici, nu am primit niciun avertisment verbal sau scris. Mi s-a spus ca sunt imagini cu noi pe camera, desi nu vad ce ar putea fi pentru ca noi nu ne afisam. Si pe langa asta, am inteles ca daca au trecut 6 luni de la abatere, nu ma pot da afara pe acest motiv. Va multumesc anticipat!