Nu am convietuit cu mama copilului si nici nu am platit vreo intretinere. Sa inteleg ca si eu pot cere, pe cale judecatoreasca, stabilirea paternitatii???
Exista un termen maxim in care mama poate cere acest lucru? Daca intr-adevar exista un astfel de termen si se depaseste, pot fi obligat in continuare la plata pensiei alimentare?
As dori sa-mi spuneti, va rog, daca exista vreo reglementare speciala in legislatia actuala, in legatura cu vanzarea unui autoturism, apartinand unui ONG, autoturism primit cu mult timp in urma, prin donatie. Pe scurt....pot vinde acest autoturism? Va multumesc.
Buna ziua. Problema mea suna cam asa... Acum ceva vreme, am avut o relatie din care, se pare, ca a rezultat un copil. Nu sunt sigur 100% ca eu sunt tatal copilului. Acum o luna de zile, mama copilului a venit la mine acasa si a facut un scandal monstru ....cum ca ...eu sunt tatal copilului si sa-mi asum responsabilitatea. I-am propus sa facem testul de paternitate sa fiu sigur ca eu sunt tatal si atunci imi asum si responsabilitati...dar ea a refuzat si in continuare refuza. Ce pot sa fac eu in situatia de fata, ca sa clarific lucrurile? Pot cere eu testul de paternitate? Copilul are 9 luni. As dori, daca se poate, un raspuns clar deoarece trebuie sa lamuresc aceasta situatie, in scurt timp as vrea sa ma casatoresc si parca n-as vrea sa las lucrurile asa nerezolvate....Macar sa stiu cum stau si ce am de facut. Va multumesc.