avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina -Mina

Activitate Cristina -Mina

Bună ziua. O întrebare, vă rog, dacă se poate. Nu am înțeles dacă aceasta sumă( sau o parte din ea) se acordă și personalului medical din cabinetele stomatologice. Menționez că pe perioada stării de urgență, am fost obligați să închidem, trecuți în șomaj tehnic. Nu am beneficiat de nici un spor, înainte și după starea de urgență am luat contact cu pacienți care au avut sau care nu au știut la momentul respectiv că sunt infectați cu coronavirus.
"Acordarea acestui stimulent pentru categoria de personal menţionată anterior se face doar dacă, pe durata stării de urgenţă, angajaţii nu au beneficiat de acest stimulent de risc, prin îndeplinirea altor condiţii cuprinse într-un ordin CNAS emis anterior, însă cu aceeaşi aplicabilitate.

Aceşti angajaţi din sistemul medical vor primi maximum două stimulente de risc, pe perioada stării de urgenţă, unul pentru perioada 16 martie - 14 aprilie, iar celălalt pentru perioada 15 aprilie – 14 mai, indiferent de numărul de zile lucrate în intervalele de timp menţionate."
Mulțumesc