Desigur,va mulțumesc frumos pentru sfatul detaliat.. am vb cu un avocat si asa ma sfatuit sa stau liniștită aici pina imi iese buletinul,copilul are certificat de naștere si romanesc si moldovenesc..
In schimb am vb cu tatal copilului si a zis ca nu mai mergem in nici o judecată că mi-l lasa mie.. aici apare o întrebare ar fi mult mai bine daca orcum facem la notar un act unde el specifica ca copilul rămîne cu mama?
Deoarece eu in el nu am nici o încredere dupa plecarea mea oare pot sa ma trezesc cu politia ca am parasit domiciliu cu minorul..de la el ma aștept la asa ceva..
Buna ziua sper ca site ul mai este funcțional..
Sunt cetățeancă a Republicii Moldova de curind am primit cetățenie română,luna aceasta deja trebuie sa imi vina certificatul de naștere..
Nu sunt casatorita legal cu cetatean romîn,dar avem un copil de 2 ani..
Eu nu mai vreau sa trăiesc cu tatal copilului din anumite motive.
Unde trebuie sa ma adresez pentru a depune pentru custodia copilului mentionez ca copilul are si cetățenie moldoveneasca ca act certificat de naștere..
Ce sanse am ca copilul sa fie incredintat mie? Sunt casnica deoarece cresc copilul bineînțeles nu am casa in Romania dar in Republica Moldova ce trebuie sa fac ca sa obtin custodia totala? De la tatal copilului nu cer nimic nici măcar pensia alimentara,sa vina sa dea cit il lasa inima ..
Imi doresc decit sa obtin custodia deoarece eu am grija de el 24 din 24 de ore ,el nu se implica nici macar in educație copilului,au fost certuri si din cauza asta ..
Va rog mult dați mi un sfat ce trebuie sa fac...