avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Leon Salvatore

Activitate Leon Salvatore

Am inteles vad ca e destul de serios asa ca am angajat un avocat sper sa fie totul bine daca ma lasat la domiciliu si sa nu se intample si mai rau sunt la prima abatere cu intentii serioase. Seara buna sa aveti
Buna seara as vrea sa va explic povestea mea recenta

Am fost 8 luni de zile cu o minora de 14 ani (in 2 luni face 15) de 2 luni nu stiu nimic de ea, iar eu am 26, mama acestei fete a aflat abia la sfarsitu relatiei a dus-o la Ginecolog dupa la IML a scos certificat medico legal si mi-a promis ca nu se lasa pana nu ma leaga chiar daca mi-as vinde casa e recunoscuta in familie pentru rautatea ei. A trecut o perioada abia dupa 2 luni de cand nu am mai tinut legatura cu ea cred ca a depus plangerea fiindca recent am fost luat, veneam de la mare nici nu am apucat sa ma bucur ca m-au sunat sa vin in Bucuresti civili ma asteptau chiar cum am coborat din tren.

Am fost dus la sectie tinut ore si ore nemancat nedormit mai bine de 2 zile. Acolo mi-a pus tot felul de intrebari m-am gandit decat sa neg acuzatiile si sa se afle adevarul mai bine sunt sincer si oricum sunt o persoana foarte sincera de fel nu imi place mincuna mai ales sa o folosesc.

MENTIONEZ : Mama acesteia e cea care vrea sa-mi faca rau. Fata a fost batuta, torturata si terorizata zile la rand si inca probabil e fiindca numai am de 2 luni contact cu ea motivul pentru a depune plangere impotriva mea ea a refuzat mereu insa nu stiu pentru cat timp va mai rezista.
Ce a fost intre noi a fost cu totul diferit de alte situatii iubirea dintre noi si mai ales iubirea fetei pentru mine e la un cu totul alt nivel nu intru in detalii.

Am facut o declaratie mai mare decat a mamei ei in care am recunoscut tot. Am semnat 16 17 procese verbale cu un dosar imens mi-a luat amprente am facut poze la criminalistica.

Dupa atatea ore am fost trimis in arest preventiv 24 de ore (am facut mai putin) dupa care m-a scos din camera am fost dus la sectie dupa care procurorul sectiei a aprobat pentru arest preventiv 30 de zile am fost dus in instanta. Procuroarea de la instanta mi-a aprobat si ea arestu preventiv. Deja simteam cum mi-se prabuseste toata lumea eram sigur ca o sa stau mult si bine. dupa care i am povestit situatia judecatoului iar ca un ultim cuvant i-am spus ca nu suport regimu arestului preventiv fiindca stau cu inca 6 infractori cu pedepse mai mari , si nu am avut antrecedente am avut cazierul curat. Iar la final i-am zis sa se faca dreptate tot ce am vrut sa fac a fost sa am grija de aceasta fata sa o protejez fiindca m-am indragostit ea si as vrea pe viitor sa o iau de sotie doar ca mama ei e cea care ne face probleme. Dupa care a venit verdictu judecatorului 30 de zile pe arest la domiciliu i-am multumit.

Acum intrebarea este dupa ce termin aceste 30 de zile ce se intampla procesul din cate stiu e deschis si va ramane ceva timp. Cand e decizia finala si de cate ori voi mai fi chemat in instanta, care sunt riscurile si ce se poate intampla. (Mentionez ca fata e de partea mea)

O alta intrebare cazierul judiciar mai pot scapa de el de aceasta acuzatie? Gen sa fie iar curat vreodata? Am fost trecut chiar si in registrul agresorilor sexuali care abia luna trecuta sa validat. de asta am inteles ca e si mai greu de scapat daca nu chiar imposibil.

Multumesc o zi frumoasa !