Buna seara ! As avea nevoie de un sfat într-o situație foarte delicată. Am avut o relație cu un bărbat căsătorit timp de 2 ani de zile . Și in urma cu 5 luni nu am mai putut accepta aceasta situație și i-am spus sa ne despartim , pe lângă faptul ca era însurat era și foarte gelos și posesiv și agresiv verbal . De când i-am spus sa ne despartim in prima faza a început cu rugăminți insistente sa ne împăcăm ca se desparte de nevasta lui si nu am acceptat si ulterior a trecut la amenințări . Vine la mine la usa si bate cu orele , sta la mine in fata blocului si ma amenința . Îmi trimite mesaje pe tot ce se poate. Își face conturi false . Îmi spune ca ma omoara dacă o sa mi fac relație , ma terorizează psihic de luni de zile. Ma meritați prin mesaje , înregistrări ca ma omoara ca eu i am distrus viața , jigniri , înjurături .Și mie îmi spune non stop ca el vrea s o părăsească pe nevasta lui dar sta pentru copil . Copilul având aproape 3 ani. In urma cu 2 săptămâni am luat legătura cu nevasta lui si am aflat ca sunt a 5 a 6 cu care o Înșeală si ca ea a acceptat tot pentru ca nu stia niciodata adevarul . De ex ei ii spunea ca eu sunt nebuna si ca eu îl caut . Și mie îmi spunea ca ei nu mai sunt împreuna dar defapt ne mintea pe amândouă . As avea nevoie de un sfat . Ce pot sa fac in aceasta situație ? Omul e nebun , are o boala psihică , are traume foarte mari din copilarie , este un narcisist . As vrea sa știu ce pot face in aceasta situație ? Pot sa merg la poliție dacă am mesaje de la el cu amenitari ? Și înregistrări vocale din discuțiile lui cu nevastă-sa in care afirma ca o sa ma omoare ? Pot obține un ordin de restricție ?
Mulțumesc mult!