avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Monica M.

Activitate Monica M.

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Aa, ok! Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Si am uitat să mentionez ca eu am luat indemnizatie cu primul copil datorita faptului ca eram studenta.
Vai, mulțumesc frumos ca mi-ati spus! Si stiti cumva ce documente trebuie sa depun dupa ce nasc?
Pai eu credeam ca doar daca nasc înainte ca primul copil sa faca 2 ani se poate sa iau indemnizatie.
Primul CCC s-a terminat in iulie, pe 8 a facut fetita 2 ani, si urmatorul copil urmeaza sa se nasca la sfarsitul lunii septembrie/inceputul lunii octombrie!
Buna seara!
Urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca se poate ca sotul sa primeasca indemnizatie de creștere a copilului, eu neavand venituri in ultimele luni pt ca tocmai ce s-a incheiat ICC de la primul copil si nu am avut cand sa lucrez? Mentionez ca sotul are firma II, cu venituri din activități agricole (venituri din lapte), dar nu a platit contributiile la stat de mult timp, el fiind singurul angajat al firmei!
Si daca se poate sa intre el in Concediu de crestere a copilului, trebuie sa transcrie firma sau nu il afecteaza daca firma functioneaza in continuare tot pe numele lui?
Mulțumesc anticipat!