avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate steluta botezatu

Activitate steluta botezatu

Discuție ajutor
buna ziua! am trait in concubinaj timp de 6 ani cu o persoana si avem o fetita impreuna care acum are 20 de ani! Deja dupa 3 ani de concubinaj am hotarat sa plec ca nu mai suportam violenta verbala si a incercat si sa ma loveasca dar tatal lui a spus ca nu are bani sa imi restituie tot ce am investit sa termin casa in care locuiam si a hotarat sa imi treaca casa pe numele meu in schimbul banilor ! deci casa e pe numele meu dar el locuieste in casa ! eu am plecat la munca in israel si am ramas aici ! timp de 16 ani am trimis bani si am venit regulat in tara sa pregatesc fata pentru scoala si l-am ajutat chiar si pe tatal ei cand a avut probleme medicale grave si timp de 4 ani a fost in pensie de boala! am avut grija sa nu le lipseasca nimic dar el a crescut fetita in ura fata de mine! ok poate e normal dar acum eu vreau sa vand casa si sa imi cumpar in alta parte! nu stiu cum si cine l-a ajutat sa isi faca domiciliul la adresa mea dar sigur cei de la consiliul popular au comis aceasta ilegalitate! eu nu am dat acordul! acum nu vrea sa iasa din casa! cum sa il evacuiez?? ce parghii legale sant?mentionez ca toti acesti ani eu am platit impozitele si reparatiile casei! el nu a contribuit cu nici un ban ba mai mult au facut un munte de gunoi in casa!