avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate violeta_dc

Activitate violeta_dc

Buna ziua,
Sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul sa inteleg si eu de ce nu se poate face nimic in cazul in care esti pus intr-o lumina proasta cu ajutorul internetului?
Problema mea este: in urma cu 6 luni pe un anumit site pentru adulti a fost creat un cont pe numele meu cu un mesaj obscen,de altfel au mai fost postate toate numerele mele de telefon,numele,prenumele,data masterii si adresa unde locuiesc.Timp de doua saptamani am primit sms-uri si am fost apelata de diferite persoane,la ore chiar foarte mici,adresandu-mi doar cuvinte jignitoare mie.Intre timp am aflat de existenta acelui cont de pe site-ul respectiv,am apelat la administratorul acelui site rugand-ul sa stearga acel cont,ceea ce sa si intamplat,doar ca nu in totalitate(doar numerele de telefon si mesajul),datele mele personale inca mai exista si acum(nume,prenume,data nasterii si adresa).Am mai aflat si adresa de email si ip-ul de pe care a fost creat contul respectiv(mentionez ca ip-ul este unul fix si toate conectarile la acel cont au fost facute doar de pe acel ip). .
Am mers la politie si am depus plangere pentru o ancheta.In urma cu putin timp mi sa comunicat ca ancheta este inca in curs,si ca este foarte greu de dovedit faptul ca persoana aceea a creat contul acela(mai mentionez ca sa aflat numele acelei persoane si ca contractul la internet este incheiat pe numele ei).Mi sa mai comunicat ca acea persoana care a facut asta nu o sa fie pedepsita in nici un fel si ca tot eu o sa fiu cea care o sa platesc amenda intr-un final...
Intrebarea aste : chiar politia nu poate face nimic,acea persoana nu poate fi pedepsita in nici un fel??? Ce ar trebui sa fac daca ancheta nu duce la nici un rezultat?
Va multumesc,