avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Saleu

Activitate Saleu

Bună ziua, Cât costă reprezenarea cu avocat pentru a înainta în instanța accesiune asupra imobilului dobândit prin donație, acesta fiind situat pe parcela mea- terenul fiind întabulat pe mine..
Bună ziua!ADRESEZ O PROPUNERE PENTRU AVOCAȚI CARE NE-AR PUTEA SUSȚINE,ÎN OBȚINEREA SALARIZĂRII CORECTE PENTRU PERSONAL NEDIDACTIC.LEGEA 153 ESTE NEDREAPTĂ CU NOI ȘI NU PERMITE MAJORAREA DE 3 ANI DAR NICI ACORDAREA DE SPORURI.NOI NE -AM PUTEA ORGANIZA ÎN GRUPURI COMPACTE PENTRU A FI SUSȚINUȚI ÎNTRUCÂT SINDICATUL NU FACE REFERIRE LA PERSONAL NEDIDACTIC Sporuri decontarea navetei etc
Bună ziua,Am împărțit cu sora mea un teren intravilan în două parcele egale cadastrate.Pe partea ei au fost anexe ,la care eu am renunțat.Însă pe terenul nostru se află o casa bătrânească din care 1/2 este a ei și 1/2 a mea.Cum pot obține accesiune asupra imobilului întrucât nu ne înțelegem să locuim împreună în acea casă .Mai mult ea vrea să renoveze o parte din casă fără a ține cont că este pe terenul meu,deși parcela ei este liberă de sarcini .Eu pot să i pretind o sumă de bani pt terenul de sub casă întrucât și ea îmi interzice sa merg pe partea ei.
Accesiune ..Pot cere accesiune asupra imobilului dobândit din donație, în cotă 1/2 cu sora acesta fiind situat exclusiv pe terenul meu Terenul a fost cadastrat în două parcele distincte iar pe parcela mea am această sarcină(,1/2 imobil) pt sora.ori ea are drept de superficie asuora terenului meu,fără să fi cerut acest lucru.Ea crede ca pământul de sub casă i se atribuie în mod gratuit...
I am propus o sultă din casă ori să si mute jumătate construcția pe terenul ei

Saleu a scris:

Bună ziua, O casa la țară obținută prin donație de la părinți,amplasată exclusiv pe parcela mea de teren în cotă de 1/2 cu sora mea. Pot obține accesiune asupra imobilului pentru a renova?Ea dorește să renoveze, crezînd că i se atribuie gratuit terenul de sub 1/2 din casă.

Saleu a scris:

Bună ziua, O casa la țară obținută prin donație de la părinți,amplasată exclusiv pe parcela mea de teren în cotă de 1/2 cu sora mea. Pot obține accesiune asupra imobilului pentru a renova?Ea dorește să renoveze, crezînd că i se atribuie gratuit terenul de sub 1/2 din casă.

Doar imobilul este 1/2. Parcela ei de teren este lângă casa.