Buna ziua! Daca casa in care locuiesc impreuna cu tatal meu si inca o persoana este trecuta pe numele meu si al tatalui, este posibil sa dau afara acea persoana fara acordul tatalui? Multumesc anticipat!
Vrea bani deoarece casa a fost cumparata de ea cand mama a fost copil si apoi a trecut-o pe numele mamei. Acum spune ca suntem datori ei. Bunica are 70 de ani.
Buna ziua! Locuiesc cu tatal meu si bunica (mama mamei). Mama a decedat recent si casa a fost impartita intre mine si tata. Bunica are probleme mentale, dar refuza un control care sa ateste aceste probleme. Ne acuza de furt, ne indeamna sa vindem casa si sa ii dam ei bani etc etc. Cum se poate proceda sa o dau afara din casa sau sa fie verificata starea ei mentala. Tind sa mentionez ca tatal meu refuza sa o dea afara din motive morale. Multumesc anticipat!
Buna ziua! Eu locuiesc cu parintii si bunica (mama mamei). Acum 2 luni mama a decedat si bunica a inceput sa ne ceara sa vindem casa si un apartament, sa ii dam ei jumatate din bani. Toate spatiile au fost pe numele mamei inafara de un apartament care a ramas pe numele bunicii. Poate bunica legal sa ne oblige sa vindem casa? Mentionez ca spatiile au fost cumparate de bunica, dar pe numele mamei. In urmatoarele zile o sa mergem la un notar sa trecem spatiile pe numele meu si al tatalui meu. Multumesc anticipat! O zi buna!