Buna ziua! Mi-am dat demisia de la fostul loc de muncă și urma de luni sa incep la un alt loc de muncă, din păcate s-au găsit câteva nereguli în acea firma și au blocat angajările drept urmare de luni eu nu mai am loc de muncă. Problema e că sunt însărcinată și nu știu dacă mai pot primii acei bani pentru cei doi ani. Nu știu dacă o să îmi găsesc atât de repede loc de muncă și mi-e teama că pierd continuitatea.
Am. Pe perioada 1 octombrie 2020-31 iunie 2021 am lucrat la acea firma iar angajarea la actualul loc de muncă am făcut-o pe 10 iulie 2021 până în prezent doar că m-am gândit că fiind la început și având un contract determinat ar putea să mă da afara la aflarea veștii că sunt însărcinată fiindcă nu mi se par de încredere oamenii de acolo. Exista posibilitatea sa îmi facă ceva pentru a nu-mi plati acea perioadă de doi ani? De curând am făcut nunta și mi-au oferit cele 5 zile de concediu pentru nunta dar au spus că banii care se dau in mod normal nu pot să-mi dea deoarece nu am 6 luni la ei.
Buna seara! Că și continuitate în câmpul muncii am 1 an și 11 luni, de două luni m-am angajat la Kaufland și am contract determinat primele 3 luni (de probă). Am rămas însărcinată, pot beneficia de acei bani care se dau timp de doi ani pentru concediu de maternitate ?