avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Teslaru

Activitate Adrian Teslaru

Răspuns la discuția Antecontract imobil
In extrasul de carte funciara nu exista alta ipoteca sau notari. Am reusit sa dau ieri de persoana din contract prin intermediul notarului si a fost de acord prin telefon sa prelungim antecontractul. O sa fac si pasii mentionati in primul comentariu pentru siguranta mai mare.
Răspuns la discuția Antecontract imobil
Antecontractul nu este trecut in cartea funciara pentru ca initial notarul a zis ca nu ar fie nevoie si doar daca dorim acest lucru. O sa fac pasii sa il trecem cat mai repede in cartea funciara.
Multumesc mult pentru sfaturi!
Buna ziua,
Am facut un antecontract la finalul anului trecut cu un dezvoltator, in acte fiind stipulata finalizarea casei la finalului lunii aprilie. Intre timp casa nu este finalizata dupa 4 luni de la depasirea termenului limita si constructorul nu imi da impresia ca ar continua domiciliul nostru in ultimele luni si nici nu imi raspunde la telefoane. Am platit avans destul de mare 40000 Euro la o casa de 76000 Euro si in acte este trecut ca ar trebui sa imi plateasca avansul si dauna de 10000 Euro . Firma momentan nu pare sa aiba probleme financiare. Daca ma retrag si ii dau in judecata sunt obligati sa imi restituie banii si intr-un timp decent sau ma trezesc ca o sa stau cu anii prin tribunal si este posibil sa nu mai vad nici banii?