Am primit o "comunicare adresa", pentru un dosar cu stadiul procesual "Fond" in care sunt anuntat ca, in calitate de parat sunt dat in judecata de catre Kredyt Inkaso pentru recuperarea unei sume de aprox. 3000 lei. Obiectul dosarului: cerere valoare redusa.
Mi s-a atasat si contractul semnat de servicii, unde una dintre pagini nu detine semnatura mea, este doar un spatiu gol, iar acestia solicita contravaloare servicii + rest plata terminal in rate pe factura +dobanda de 0,05% pe zi. Mentionez ca acest contract a fost incheiat in 2017, datoria cesionata catre Kredyt Inkaso a fost realizata pe 31 iulie 2018, la care se ataseaza si un "acord de modifiocare in forma scurta" cu amendamentul ""clauza gresita in acord, clauza 1.1 va fi stearsa". Notificarea cesiunii a avut loc in 30.08.2018, iar un borderou de prezentare a recomandatelor cu confirmare de primire din 11.08.2021 confirma primirea notificarii (de urmare a actionarii in judecata) de catre mine la o adresa la care nu mai locuiesc de 4 ani (probabil a semnat altcineva in locul meu).
Atasat la aceasta adresa am un formular de raspuns, intrebarea mea este daca pot invoca termenul de prescriptie si daca pot atrage atentia asupra lipsei semnaturii pe una dintre paginile contractului incheiat cu vodafone, in vederea respingerii solicitarii de plata din partea Kredyt Inkaso?