avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate Cameliamilitaru

Activitate Cameliamilitaru

Va multumesc pentru raspuns.

Nu doresc sa fiu implicata deoarece din pacate nu am buletinul fizic in Singapore, doar pasaport si am inteles ca se poate semna contractul doar de catre unul din soti. Partea complicata vine cu procura, care din nou, am inteles ca ar trebui facuta de catre ambii soti, desi doar unul doreste sa fie trecut in acte. (Mentionez ca sunt absolut constienta de ceea ce inseamna regim matrimonial de bunuri comune).
Multumesc din nou. O zi buna :)

raluk0207 a scris:

Daca nu ati incheiat nicio conventie matrimoniala, chiar si daca va cumpara doar sotul, apartamentul va fi oricum bun comun.
Deci nu stiu ce intelegeti dvs prin "eu nu doresc sa fiu implicata"....

Buna ziua,

Sotul meu doreste sa achizitioneze un apartament in Romania, insa noi locuim in Singapore. Suntem casatoriti in degim de bunuri comune.
Achizitionarea apartamentuluio va face fratele sotului cu procura, insa notarul cere procura atat de la mine (sotia), cat si de la sotul meu pentru a il imputernici pe fratele sotului sa semneze, desi dorim ca apartamentul sa fie achizitionat doar pe numele sotului, eu nu doresc sa fou implicata (avand in vedere ca avem regim matrimonial de bunuri comune).

Ma puteti ajuta cu o parere, va rog, este obligatoriu ca fratele sotului sa fie imputernicir de ambii soti, desi doar sotul dorim sa fie trecut in acte? Multumesc tare mult