avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate Eu.uk

Activitate Eu.uk

Sunt in alta tara , cu contract determinat, fara copil, fata a venit doar in vacanta, si da el nu vine la program sa o viziteze, sau daca vine face scandal si ameninta ca imi omoara parinti, nu ia marit pensia alimentara, ii da tot 150 de lei asa cum a stabilit instanta de acum 12 ani.

gi-jane2 a scris:

daca aveti copilul in incredintare, e decizia dvs unde iil mutati, copilul nu trebuie sa fie la " adresa" . ce putea reclama e ca nu locuiti cu minora asa cum ar trebui, ca minora v-a fost incredintata dvs, ori dvs sunteti stabilita in alta tara fara copil.
mai poate recloama ca nu respectati programul de vizita, dar l va reclama asta cand va afla ca fata s-a mutat, ca altfel, nu e dornic sa respecte acel program.

Pai si daca ma reclama ca fata nu e la adresa

gi-jane2 a scris:

nici nu trebuie sa il instiintati, daca il instiintati, isi va aduce aminte ca are program de vizita si o sa va faca necazuri.

Buna seara,

Sunt stabilita in uk ,si doresc sa imi aduc copilul sa studieze in uk , mentionez faptul ca minorul acum in varsta de 12 ani mi a fost incredintat spre creste si educare cu decizie ramasa definitia si iverocabila in anul 2011, tatal nu vine sa o viziteze fata si nici ea nu vrea sa il vada ,,ca si program de vizitare el are ca si program odata la doua saptamani asa cum scrie in decizie " cu posibilitatatea louari din domicilul mamei si obligatia de a readucere in domicilul mamei ". Ca si pensie alimentara acesta ii trimite 150 de lei pe luna de la data pronuntari cu toate ca trebuia sa mi se dea de la data depuneri cereri in instanta, intrebarea mea este care este modalitatea legala de a il instinta ca fata vrea sa studieze in uk .fara a intenta nici un proces.
Multumesc.