avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate Laura_Patrascu

Activitate Laura_Patrascu

Am facut asta de doua ori. A treia oara am depus o reclamatie in care am scris tot istoricul, i-am rugat pe cei de la Altex de la testari sa confirme prin semnatura faptul ca produsul s-a intors de doua ori din service neconform, am cerut inlocuirea si de atunci asteptam orice forma de raspuns, intrucat facusem deja vreo 6-7 drumuri.
In plus, nu am fi avut de ce sa-l retrimitem in service, deoarece ultima data s-a intors in regula. Noi am reclamat neconcordanta starii produsului cu cele notate in rapoarte.
Buna ziua.
Fratele meu ne-a cumparat un aspirator robot de la Altex in urma cu doi ani. Dupa un an, am trimis aspiratorul in service deoarece avea o problema la perie. S-a intors cu peria in regula si o problema mare la motor (ne-am intors cu el in aceeasi zi in care l-am ridicat).
Din acel moment, in decurs de un an, l-am trimis de 5 ori in service (rapoartele de service nu concideau cu starea produsului) si am cerut de cateva ori inlocuirea produsului. Cei de la Altex au verificat - si semnat pe ultima reclamatie - faptul ca produsul s-a intors din service neconform. Ultima data (in luna februarie) am refuzat ridicarea produsului pana la solutionarea situatiei si din acel moment suntem complet ignorati.
Am facut reclamatie catre ANPC si am primit o gluma de raspuns - practic, au transcris ceea ce am reclamat noi si au concluzionat ca produsul momentan este functional si nu se mai afla in garantie.
Ce putem face? Multumesc!