avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprianmaxi

Activitate Ciprianmaxi

Multumesc frumos de raspuns.o seara buna va doresc
Buna ziua.in final am primit noua solutie dupa plângere cu alin.16.lit.b.teza1.inseamna ca primesc permisul? Multumesc

latka a scris:

Dvs. doriti o condamnare cu anulare permis ? :) Suspendarea pemisului este o sanctiune contraventionala si nu puteti scapa de ea. Cel mult puteti depune o plingere contraventionala in care sa contestati termenul de 180 de zile si sa cereti respectarea termenului de 90 de zile, daca fapta s-a petrecut inainte de 1.02.2022. Temeiul legal este art. 15 alin 2 din constitutie. Daca aveti cistig de cauza, atunci putet da si de reducere la 30 de zile.

Multumesc
Buna ziua.daca am facut o plângere la ordonanța de clasare a u ui dosar penal pt ca rămâneam cu permisul suspendat pe 6 luni si e ca.inare obligatorie ,As putea primi dovada cu drept de circulație pana la soluționare dosarului? Multumesc
Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In cazul in care se retine infractiunea de parasire a locului accidentului, dovada dvs este fara drept de circulatie, situatie in care nu se poate dispune prelungirea unui drept pe care nu il aveti, dar dvs este bine sa incercati, poate nimeriti un procuror care va admite cererea.

As dori sa aflu daca o sa primesc dovada pt circulație pt ca munca mea este de sofer.si partea vătămata renunță la plângere.ma ajuta cu ceva faptul că își retrage plângerea? Multumesc

Asta este procedura în astfel de cazuri. Ce anume doriți sa aflați?
Buna ziua.am circulat cu microbuzul si la o frână o doamnă sa dezechilibrat și a căzut. Sa ridicat ,sa așezat pe locul ei si cand am intebato daca a pățit ceva mi-a spus că nu are nimic doar ca o doare soldul putin eu mi-am continuat drumul si cand a ajuns acasa dupa 2 ore a sunat la 112..de la spital au trimis-o acasa dar mie mi sa intocmit dosar penal cu inadrarea ,parasirea locului accidentului.am făcut cerere pt dovada la parchet dar inca nu am primit nici un răspuns.