Buna ziua,concubinul meu cu care sunt mai nine de 8 ani si care m-a lovit de numarate ori ,astazi sa intamplat din nou dar l-am lovit si eu si l-am zgariat dar nu ca voiam sa ii fac rau .Nu am vrut sa fac plangere impotriva lui deoarece nu voiam sa inchei relatia asa ,tin sa mentionez ca stau la el acasa de aproape 7 ani ,iar asta s-a intamplat la el acasa.El a plecat la lucru si eu am asteptat sa vina si sa vedem cum rezolvam sa imi iau lucrurile ,dar cand a venit acasa a venit cu 2 organe de politie ca a fost la politie sa depuna plangere impotriva mea si ca eu nu voiam sa plec si ca l-am lovit,cu toate ca acest lucru nu este adevarat ca am spus ca nu plec sau nu incheiem relatia,organele de plotie nu au fost profesionale cand i-am rugat sa imi spuna cum se numesc nu mi-au spus tot numele ,au venit si fara masca si ma invinuiam pe mine ,tin sa mentionez ca concubinul a vb cu un prieten care lucreaza in politie la un rang mai inalt si asa au venit .Ce pot sa fac eu agresata sunt acum cu o posibila plangere ,daca ma duc sa im scot certificat medico-legal si merg sa depun plangere sau sa se ataseze la plangerea lui?Sau se poate solicita testul poligraf ,ca sa se demostreze ca a mintit in plangere si nu este tot asa cum a declarat?