Stimată doamnă, nu vreau să par nepoliticos, dar întrebarea mea era adresată cuiva care o înţelege si care ştie să-mi răspundă la ea. Normal că în Legea 196/2018 nu era menţionată pandemia, Evident că nu la Legea 198/2018 mă refeream, ci la reglementările care vizează acest tip de întruniri când rata de infectare depăşeşte un anumit nivel. La Timişoara este foarte mare, deci se pot organiza, LEGAL, astfel de Adunări Generale ? Pentru că, teoretic, ar trebui ca participanţii să aibă certificat verde. Cum să verifici la o adunare generală a asociatiei certificatul verde? E nevoie de dispozitiv pentru a-l scana. Şi, mai ales, cum să elimin dintre participanţi pe aceia care nu au? Deci, părerea mea este că nu se pot organiza in acest moment. Dar nu sunt jurist, deci de aceea aş avea nevoie de opinia unui jurist, ca să putem respecta legea.
Va multumesc!
Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca intr-o localitate unde rata de incidenta este peste 7,5 la mie se poate tine adunarea generala a proprietarilor si in ce conditii. Va multumesc mult!