multumesc pentru raspuns!
dar eu ce pot face ca sa nu mai vina intr-una politiile pe la mine acasa?? in civil pe prejudiciu moral????nu am numele persoanei.eu am banuiala...ca asta face dumneai de cand a venit in zona!eu acasa am 2 parinti batrani de peste 80 de ani si bolnavi! am scris doar politiiei locale.
chiar cred ca asa au facut instituttiile respective...de aia incepe din nou cu reclamatiile..tot spera! e mai mult o sicana. dna e avocat pe polite RCA si cred ca are un alt fel de interes...pe vecina ei din stanga atat a sacait-o pana cand femeia care avea vreo 6 pisic, avand si probleme in familie a preferat sa vanda si sa plece. si i-a vandut ei!!
e groaznic!
am o intrebare la dvs. comunitatea!
ce s afac cand vecinul de la 3 case distante reclama intr-una ca eu am un catel ce latra de la 22 la 4 dimineata! si spune ca de aia latra ca nu e ingrijit!
cum e posibil ca toate politiile posibile de circa, locala, protectia animalelor sa vina sa constate ca e nimic de genul asta, sa ia declaratii de la vecinii mei si sa astepte cateva luni si apoi sa o ia de la capat!si din nou sa vinaaceleasi institutii!!
Catelul meu nu latra excesiv, stam la casa, daca ar ltra asa de mult fiti convinsi ca si noi ne am sesiza ca e cineva in curte!!e un caine mare de rasa comuna si e f echilibrat! si are carnet de sanatate!!
multumesc