avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin_32

Activitate Catalin_32

Răspuns la discuția Problema la impozit local
Am facut cereri pentru istoricul rolului si pentru o adeverinta din care sa reiasa nominal proprietatile din rol dar pana la acest moment nu au raspuns si au zis ca nici nu raspund. Ce pot face?
Am fost si la registru agricol si nu apare in adeverinta de rol,el apare doar la departamentul taxe si impozite si functionarul de acolo a zis ca nu poate sa spuna ce teren este
La casierie cand am platit impozitul am cerut un desfasurator si apare acel teren dar spune doar suprafata si incadrarea respectiv arabil
Am luat dar nu apare in certificat acea suprafata

adriandimitriu a scris:

cereti un certificat fiscal. acolo scrie tarlaua si parcela, pe care le puteti comp[ara cu harta rolului agricol, tot de la primarie. sunteti un contribuabil

Buna seara
Am o problema la primarie cu impozitul, in rolul meu apare o suprafata de teren de 10000 mp la care platesc impozit dar nu am cunostinta de ea si primaria nu vrea sa-mi ofere mai multe informatii. Eu nu am inscris niciodata acea suprafata de teren si nici fizic nu o detin. Cum pot afla despre ce teren este vorba si cine este proprietarul terenului?