avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiSS

Activitate MihaiSS

Va multumesc frumos pentru raspuns, vom tine cont de cele spuse de dvs si speram sa nu apara alte probleme.
Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic de catre un domn foarte agresiv verbal ca dansa, a facut un imprumut in anul 2008 la o casa de ajutor reciproc in Bucuresti si ca nu a achitat respectivul imprumut in valoare de 15000 lei, la care se adauga penalitatile de atunci pana in prezent. Ne-am interesat din nou tot telefonic la respectiva institutie si am aflat ca exista si doi giranti pe care sotia mea nu ii cunoaste, la acest imprumut. Noi nu am fost niciodata instintati telefonic sau prin alte metode despre acest imprumut. Sotia lucreaza la acelasi loc de munca din anul 2002 unde nu a primit niciodata vreo instintare despre acest imprumut. Am mai aflat ca creditul este din luna 08/2008 si a fost facuta o singura plata de 600 lei in luna 11/2009 de atunci absolut nimic. Se pare ca cineva a avut acces la o copie de buletin a sotiei si a facut acest imprumut. Ce este ciudat ca dupa 13 ani ne-a sunat cineva si ne trage la raspundere pentru acest lucru. Inca o sesizare la acest imprumut este faptul ca pe cererea de imprumut nu apare locul de munca al sotiei iar nr de telefon era trecut gresit. Cei de la respectivul CAR sustin ca, contabila sefa de la momentul acordarii imprumutului, care surprinzator este si una dintre girantele creditului a decedat acum 2 luni si astfel s=au gasit niste astfel de dosare de imprumut printre care si cel al sotiei mele.
Din ce am cautat pe internet am descoperit ca la astfel de imprumuturi exista o comisie de cenzori care verifica anual imprumuturile si problemele legate de rambursare, iar pe noi timp de 13 ani nu ne-a verficat,somat,instintat absolut nimeni. Daca se poate sa ne raspundeti si eventual sa ne indrumati in demersurile ulterioare.