Buna ziua
As vrea sa imi expun si eu cazul meu ,in speranta ca cineva cu conpetenta juridica ,m-a va ajuta.In seara zilei de 10 09,coboram din holul scarii,intalnindu-ma cu seful scarii,l-am intrebat de niste probleme legate de bransarea unor locatari la teava de gaz,si ce bani ar trebui sa primesc si eu,la care discutia a degenerat,am plecat de langa el ,iar el mi s-a adresat cu ,Mata sa ti dea,auzind acestea m-am intors spre el,inbrincindu-l,la care el avind un obiect contondent,ascutit,(o lama de panza de fierastrau mecanic ,ascutita),a inceput sa ma atace cu ea,l-a care eu am incercat sa ma apar,pana in final a reusit sa imi faca doua plagi taiata ,una superficiala,iar a doua a trebuit suturata(5 cm),in urma taieturilor am sunat la 112,venind Smurd-ul si un echipaj de politie ,eu urcand in anbulanta ,primind ingrijiri medicale ,iar politia discutind cu agresorul meu,si cu vecini ,in urma acestora,am primit si eu amenda ca si el (200 Ron),Art2.pct26 ,din 61/1991(cred ca asta e legea.
Am facut contestatie si plangere penala,in urma obtinerii Certificatului Medico-Legal (12-14 zile ingrijiri medicale),as dorii sa imi spuneti,cum sa continui in acest caz,sa mi se faca dreptate.Mentionez ca nu au fost martori,numai daca partea agresoare nu aduce uni mincinosi