avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate quengi

Activitate quengi

Multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Problema mea este, ca nu am fost actionar, nu am avut actiuni, asa ca nu am avut nici un fel de venit sau castig din dividende. Totusi sunt chemat la plata dupa ceva ce NU am incasat, din cauza ca cineva a declarat ceva folosind datele mele personale.
Buna ziua,
Am primit de la ANAF o Decizie de impunere, in care sunt instiintata ca in urma unui castig dintr-o sursa diferita de ceea a venitului salarial, am ramas datoare cu plata CASS-ului pe anul 2017. Cand m-am dus sa ma interesez, am aflat ca aceea sursa din care eu a-si fi avut un castig au fost niste dividende tocmai de la societatea la care pana-n aprilie 2017 am fost angajat, (tin sa mentionez, ca in afara de salariul minim, nu am incasat nici un ban in plus!) Cand am cerut lamuriri de la fostul angajator, cum nu stia despre ce este vorba, am fost indrumata catre contabila, care, bine-nteles, tot asa, nu stia nimic, in pofida faptului ca din cele inregistrate la ANAF rezulta ca declaratia a fost depusa (online) de catre firma de unde plecasem in 2017. Intrebarea mea este: ce am de facut in continuare, respectiv, ce optiuni am? Multumesc.