avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate Banc Viorica

Activitate Banc Viorica

Răspuns la discuția Escrocherie sentimentala
M- am referit la faptul ca toți banii i- am trimis la aceiași adresa Nu la adrese diferite La aceiași adresa
Vreau sa va spun ca toți banii i- am trimis în același cont și pe același nume Nu am trimis în conturi diferite Doar intr- un singur cont Va pot trimite adresa dacă doeiti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc doamna Asa voi face Ramin datoare Mulțumesc
Pompilla scuzați-mă
Și unde sa ma adresez , cui ? As trimite toate documentele și poza lui domnule Pompiliu Va rog sa- mi dați o adresa dacă știți Nu- mi pasa de acel prieten de loc Mulțumesc
Bine Va mulțumesc
Nu voi mai greși niciodata Acea firma care îmi tot cerea bani se numea : upcosecurity courierservice Am și contul și numele persoanei unde am trimis banii Mi- au trimis și o chitanta în care se vede suma de 10.000 lire sterline și am și ultima chitanta cu cele 1500lire Ce pot sa fac ? Mulțumesc
Am vrut sa- l ajut pe acel bărbat sa- și recupereze cutia Mi- am dat seama prea târziu de ceea ce se intimpla Știu ca am greșit enorm de mult Dar în afara de politie unde as putea face o plângere penala împotriva acestui individ ? Va rog frumos sa ma ajutați Mulțumesc
Bună ziua Și în acest caz cui ar trebui sa ma adresez pentru a- mi rezolva cazul Recunosc ca am fost o fraiera dar din dorința de a ajuta aceasta persoana n7 m- am gindit la consecințe Vreau sa fac o plângere penala împotriva firmei de curierat : upcosecurity courierservice, deoarece ei îmi cer bani în continuare Va rog sa ma ajutați Va mulțumesc
Bună seara În urma cu un an am cunoscut pe Messinger un bărbat care spunea ca este general în armata americana În prezent in misiune în Ghana Pina aici nimic suspect La un moment dat mi- a spus ca mi- a trimis un pachet fără sa- mi ceara bani sau ceva A spus ca la trimis prin crucea roșie Pina aici totul ok La un moment dat primesc un mail de la o companie de curierat și care ar lucra cu armata americana ( upcosecurity courierservice ) care îmi spune ca pachetul a ajuns în vama britanică dar ca sa primesc pachetul trebuie sa plătesc 800lire sterline Am vorbit cu acel prieten și i- am spus Și de aici a început calvarul și am ajuns sa trimit 11500lire sterline Acum îmi cer din nou 5000lire sterline Abia acum mi- am dat seama ca am fost excrocata Toți banii i- am trimis la aceiași adresă Le- am spus ca le voi face plângere penala și au spus ca nu am decit pentru ca le mai datorez 5000lire Au început sa ma amenințe Am toate documentele cu care le pot dovedi vinovăția Pentru moment nu as dori sa dau numele prietenului meu pentru ca dacă este adevărat Nu as vrea sa- i fac rău Nu știu dacă voi recuper acei bani Dar vreau sa plătească pentru ce au făcut Dacă va fi nevoie voi trimite și numele generalului și poze cu el Va rog frumos sa ma ajutați Poate totuși voi recupera ceva din acei bani Va mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră urgent Va mulțumesc Cu mult respect