avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Activitate milw0rm

Activitate milw0rm

Perfect ;) astia nu au cont afisat.de fapt asoviatia asta nu are mai nimic . Domnule Av. Latka sunteti badboy ;)
Clever .legal bani ar trebui sa fie in cont ?
Tot respectul.

latka a scris:

Spuneti-i presedintelui ca are probleme de lectura sau de memorie, legea se numeste 196/2018 si legiuitorul, in "inteleapta lui misiune" a prevazut un "premiu" de minim 2500RON pentru asemenea amnezie

Articolul 102
(1)Urmatoarele fapte constituie contraventii, daca nu au fost savarsite in astfel de conditii incat sa constituie, potrivit legii penale, infractiuni:
...............
e)nerespectarea statutului, a acordului de asociere, precum si neindeplinirea sau depasirea atributiilor de catre presedinte, membrii comitetului executiv, cenzor/comisia de cenzori sau de catre administrator;
...................

Articolul 20
(1)Fiecare asociatie de proprietari este obligata sa detina un singur cont bancar.
(2)In vederea platii cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, datele de identificare ale contului bancar prevazut la alin. (1) se comunica tuturor proprietarilor prin afisare la avizier, odata cu lista de plata a cheltuielilor asociatiei de proprietari.
(3)Prin datele de identificare ale contului bancar mentionate la alin. (2) se intelege numele titularului contului, banca la care este deschis contul, sucursala si codul IBAN.

Articolul 57 Presedintele asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii: a)in baza mandatului acordat de adunarea generala reprezinta asociatia de proprietari in relatiile cu tertii, inclusiv in actiunile in instanta; b)semneaza documentele asociatiei de proprietari;
....................
Articolul 66 (1)Administratorul are, in principal, urmatoarele atributii:
...............
o)afiseaza lunar, la avizier, lista de venituri si cheltuieli ale asociatiei, care cuprinde inclusiv veniturile obtinute din exploatarea proprietatii comune;
.............

Daca lista afisata lunar de administrator, conform atributiilor, si semnata conform atributiilor de catre presedinte nu contine acel cont bancar, rezulta fara dubiu ca nu si-au indeplinit atributiunile date de art. 20, 57 si 66.

Sa dea vina unul pe altul, sau sa imparta "premiul". Reclamatia se face la compartimentul specializat din primarie, conform aceluiasi articol 102.
.[ link extern ]


Ce poti executa la o asociatie de proprietari?
Va multumesc domnule Virgil.am sa ma interesez maine.deocamdata nu avem acces in acea locuinta.doamna cu pricina nu e de gasit

Dr.Virgil Dan Amza a scris:

evaluarea trebuie sa o faca un instalator profesionist, el va spune cum s-a produs inundatia si cine se face vinovat de asta.

Sunt doua vertical si cateva orizontale .mici .albe .nu senpoate posta o poza ?

ynocentta a scris:



Danielcc a scris:

[quot
, cea orizontala de proprietar.

Nu este regula generala
Ex teava de evacuare de la bae de la sifonul tehnic pana in cosul care contine instalatia parte comuna verticala alimentare,si preluare ape reziduale,intra in responsabilitatea exclusiva a proprietarului care beneficiaza de acea scurgere


Foarte bun sfatul.daca dau de vecina cu pricina.

Danielcc a scris:

Solicitați verificarea instalațiilor de către o firma autorizata, faceți poze și în funcție de răspunsul scris al firmei va înțelegeți amiabil cu cel care a produs prejudiciul sau îl acționați în judecata.

Teava verticala tine de Asociație, cea orizontala de proprietar.

Am poze .facute cu data stampilata si conform cu originalul . Dar nu ma pricep.sunt 2 orizontale si cateva mici verticale.acum dânsa este dr negasit si culmea nu mai raspunde la nici un nr .
Cu mare drag as fi facuto dar nu am apucat sa cumparam tot mobilierul pentru bucatarie .apoi urma sa facem asigurarea.un expert extrajudiciar ? As vrea sa merg in instanta dar mai intâi sa stiu pe cine sa chem la instanta.evaluator de pagube si un specialist in constructii civile sau instalator ?
Cum se poate afla a cui este teava care mi.a distrus 60% locuinta.pereti.parchet.mobilier si cum pot sa imi recuperez prejudiciul? cui sa ma adresez legal.domnul de la asociatie minte de la o zi la alta iar proprietarul de deasupra mea de unde provine inundatia se ascunde acum.ia.m notificat prin executor .este vreun pas de urmat?
Ce pot face ?
Oare o fi secret ? Sau este cenzurat


milw0rm a scris:

As vrea sa pot obtine banii mai repede... ca sa poata baietii sa se apuce de treabă.o solutie ????
Multumesc

As vrea sa pot obtine banii mai repede... ca sa poata baietii sa se apuce de treabă.o solutie ????
Multumesc