avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate nucristi

Activitate nucristi

Pe proces verbal s-a scris ca locuiesc acolo fara forme legale "respectiv nu si-a actualizat domiciliul/resedinta in termen de 15zile de la mutare." Faptele prevazute: Art. 19 alin 2, lit. b din OUG 97/2005 si sanctionata de art 43 lit b din OUG 97/2005. In toate imobilele sunt trecut atat la cartea de imobil cat si la intretinere.
Am primit amenda de la politia locala pentru neactualizarea domiciliului/rezidentei la adresa prietenelei mele. Eu m-am trecut de bunavoie la tabelul de cheltuieli pentru a nu fi discutii privind cheltuielile comune, inclusiv i-am prezentat administratorului CI pentru cartea de imobil. (pentru ca am petrecut mai mult de 15 zile intr-un an)
Am incercat sa explic politistului cum ca eu nu locuiesc acolo defapt dar mai dorm in weekenduri. Totodata eu majoritatea noptilor le dorm la adresa mea din buletin (proprietatea a parintilor mei) unde figurez si acolo in cartea de imobil. Deasemenea mai figurez la inca o carte de imobil, apartament proprietate personala, dar deocamdata nu este incalzit.
Pe scurt ce trebuie sa fac pentru a nu mai primi amenzi daca dorm mai mult de 15 zile in mai multe apartamente si apar in 3 carti de imobil, iar eu pot face maxim un flotant? (sunt tanar si dorm pe unde ma prind restrictiile de pandemie)