O sa vedeti ca este eroare doar in ceea ce priveste infractiunea retinuta, sa reveniti sa ne spuneti.
Faptul ca ati fost dvs de acord nu presupune obligatoriu ca solutia o sa fie in acest sens, judecătorul verifică legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală pe baza lucrărilor şi a materialului din dosarul de urmărire penală şi a înscrisurilor noi prezentate.
Daca nu v-ati exercitat apararea in mod efectiv, asta este rezultatul, multi trateaza cu superficialitate astfel de solutii si nu isi angajeaza aparator pentru o aparare eficenta.
Vad cu ati inteles, este eroare doar in ceea ce priveste infractiunea retinuta, nu si in ceea ce priveste solutia.
În cazul infracțiunii reținute este eroare materiala dacă dvs ati fost cercetat pentru altceva. În schimb, acum am citit soluția( nu cred ca era postat când v-am răspuns eu), cauza se restituie procurorului și probabil o sa fiți trimis în judecata.
Angajati-va avocat specializați în astfel de cauze și stabiliți împreună strategia apărării.
Mie nu imi pare eroare materiala pe respingere.
Pe restul nu contează.
Nu aveți nici cale de atac.
Era bine sa fi avut avocat la instanta.
Eu mereu sunt foarte atent și la cazurile banale și privesc cu atenție judecătorul ca sa îmi dau seama ce are în cap.
Aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Incercati sa nu va jucați și sa ratați și aceasta ocazie ca echipa României la fotbal.
Daca mai ratați și suspendarea ajungeți după gratii desi cu avocat angajat rezolvati tot încă de la procesul acesta cu renunțarea...
Nu stiu ce ati gasit dvs, dar solutia v-am indicat-o, pierdeti timpul cu alte cercetari.
ART. 278
Îndreptarea erorilor materiale
(1) Erorile materiale evidente din cuprinsul unui act procedural se îndreaptă de însuşi organul de urmărire penală, de judecătorul de drepturi şi libertăţi sau de cameră preliminară ori de instanţa care a întocmit actul, la cererea celui interesat ori din oficiu.
(2) În vederea îndreptării erorii, părţile pot fi chemate spre a da lămuriri.
(3) Despre îndreptarea efectuată organul judiciar întocmeşte, după caz, un proces-verbal sau o încheiere, făcându-se menţiune şi la sfârşitul actului corectat.
Formulati cerere de indreptare eroare materiala in temeiul art. 278 c.p.p.
Vi se restituie permisul.