avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria31mar

Activitate Anamaria31mar

Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. Lucram în București . După un timp am fost concediata. Nu am mai putut plati. În 2017 după ce m am căsătorit am primit la domiciliu o somație și executare silita. Nu știam de prescripții de anulari datorii etc . Era creditul meu....plătesc. Mi am luat angajament ca voi plăti, suma stabilita cu executorul...și am plătit pana azi. Azi am găsit un plic de la dna executor care spune ca am 3 mașini sub sechestru. Una din mașini a fost înstrăinata luna trecuta, cu toate actele necesare, proprietarul nu a ajuns sa o înmatriculeze din cauza programarilor la politie ...va putea trece mașina la el ? Menționez ca mașina vaduta este bun comun cu soțul meu.
Îmi doresc sa știu dacă acest credit poate fi șters, având în vedere ca este din 2009, dacă exista posibilitatea sa anulez penalitățile având invedere amnistia de anul acesta...și bineînțeles cum pot scoate mașina de sub sechestru.
Menționez ca soțul a cumpărat o mașină după ce a făcut credit la CAR și a trecut-o pe numele meu ...fiind un cadou pentru a am luat permisul auto. Aceasta fiind sechestrata imediat ce am luat numere de la politie.
Consider abuziv sechestrul având în vedere ca sunt un bun platnic și nu am întârziat măcar cu plata din angajament.
Va rog sa ma sfătuiți ce trebuie sa fac . Mulțumesc anticipat celor ce vor răspunde și ma vor ajuta.