avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate madabacau82

Activitate madabacau82

ordonanta presidentiala?????? cum se face asta
trebuie sa astept primul termen la tribunal daca dosarul e la tribunal?mai sunt 30 zile pana atunci,am deja 3 luni de cand astept,mai stau una?????????? m-am saturat de tot,si daca termenele de judecata is la mai mult de o luna eu iar stau fara dovada?? de tot cacatu legile astea.o iau razna.va rog cine imi poate da un raspuns

???????????????
buna.sunt intr-o situatie destul de dificila.unt acuzat de omor din culpa,dosarul a ajuns la judecatorie,nu am dovada de circulatie de 3luni+,primul termen la tribunal a fost fixat pe 15 decembrie.Este adevarat ca trebuie sa astept pana atunci sa obtin dovada de circulatie,adica inca o luna de la reglementarea legii cu prelungirea dovezilor.....,avocatul a incercat sa obtina o audiere la judecator dar cica nu se poate mai devreme de ermenul fixat(sau asa mia zis el)????????????????
cat dureaza pana se publica in monitorul oficial
:( buna ziua. numele meu e v. madalin,acum vreun an am avut un accident cu victima(a decedat la spital),care se afla in traversare prin loc nepermis.vada aici la dumneavoastra ca se prelungesc dovezile.am vb cu avocatul si nu se poate,politistul care sa ocupat de caz a zis ca nu se dau la bacau,asteapta ceva de la parlament.cazul e la procuror.m-am saturat de porcaria asta.va rog sa imi dati un sfat,is disperat.e-mail "madabacau82@yahoo.co.uk".va multumesc