avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate no name 75

Activitate no name 75

Cornel Vasile a scris:

Veti primi raspuns fie pe adresa de domiciliul , fie pe adresa de email.

Ok, mulțumesc

mitabiciclista a scris:

Este similar unui număr de înregistrare a petiției

Ok, și primesc răspunsul tot prin e-mail sau prin posta ?
Răspuns la discuția Probleme vătămate corporală

Alexandeu a scris:

Probleme vătămate corporală

Salaut, vătămarea corporală este prevăzută in articolul 194:
(1) Fapta prevăzută în art. 193, care a cauzat vreuna dintre următoarele consecinţe:
a) o infirmitate;
b) leziuni traumatice sau afectarea sănătăţii unei persoane, care au necesitat, pentru vindecare, mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale;
c) un prejudiciu estetic grav şi permanent;
d) avortul;
e) punerea în primejdie a vieţii persoanei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
(2) Când fapta a fost săvârşită în scopul producerii uneia dintre consecinţele prevăzute în alin. (1) lit. a), lit. b) şi lit. c), pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
(3) Tentativa la infracţiunea prevăzută în alin. (2) se pedepseşte.

Salut! Am scris o citație online pe site-ul oficial al poliției, am completat tot ce era obligatoriu, iar după trimiterea citației am primit un e-mail: “ Codul de confirmare a primirii petitiei dumneavoastra este ….“ . Întrebarea este, trebuie sa înscriu acest cod undeva? Sau care este treaba cu acest cod? Țin sa Menționez ca după ce am apăsat pe Trimiteți la citație, nu mi-a apărut nimic sa completez, ci doar ca a fost trimis . Dar nu înțeleg asta cu acest cod de confirmare. Dacă cunoaște cineva, rog mult sa îmi răspundă .