avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate Robert260

Activitate Robert260

Ce as mai putea sa mai fac să mai adun probe ...dacă vorbesc cu ea si e înregistrată când recunoaște despre asta bănuiesc că probele audio intre mine si ea nu prea sunt luate in calcul nu?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Fara a plati avocat ca sa analizeze actele va fi imposibil sa aflati.
Daca vreti sa mergeti pe gratis la avocat si sa platiti direct procesul fara a plati consultanta juridica riscati sa pierdeti absolut tot.
Nu pareti sa stati deloc bine pe parte juridica dar situatia se va analiza strict cu actele si tot in fata.


1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce inseamna termen de prescripție adicadupa câțiva ani de la împrumut se prescrie si numai datorează nimic care este termenul de prescriptie ?

Voinea Liviu a scris:

Inselaciune nu este.
Pt actiune civila trebuie vazut fiecare imprumut in parte,trebuie analizate termenele de prescriptie.
Daca actionati cu rabdare,impreuna cu un avocat,sunt sanse sa va recuperati din sume.

Am împrumutat acum 5 ani o sumă de bani la o prietena extrem de apropiata, după mi-a mai cerut ajutor financiar si inca mai aveam incredere si i-am mai trimis ... bineinteles ca dovezi am doar conversația cu ea cand imi cerea si cand ii trimiteam codul de Western union prin messenger si cand si ea recunoaste ca are sa imi dea acea suma de ?bani, dar doar atat si doar in mesaje de la messenger pt ca acele hârtii nu le mai am de la western doar codurile trimise pe care le mai am la mesaje .... a expirat deja de 2 ani înțelegerea de a o aștepta si gaseste motive mereu si ma duce cu zaharelul si am ajuns la limita înțelegerii
Ce as putea face in cazul asta cu dovezile pe care le am pentru a o încadra la înșelăciune și cate sanse am sa castig in instanta.. si sa nu cheltui bani si acolo pe avocați si alte cheltuieli de judecată .de atunci nu mi-a dat un leu înapoi și sunt obligat vreau nu vreau sa astept si nu am un orizont de timp anume ...ca as mai putea vreodata sa ii mai recuperez .