avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim2456

Activitate Anonim2456

Cum adica „daca mergeți la termen”? Apelul a avut loc prin dosar electronic, iar avocatul a trimis toate actele. Cei care au judecat apelul, nu trebuia sa il anunte pe avocat ca trebuie sa platesc taxa de timbru, pentru ca daca nu o platesc o sa respinga apelul?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Se pare ca nu ati achitat taxa de timbru si apelul dvs s fost anulat,adică nu s a mai judecat,nu s au mai verificat motivele de apel ci a fost ,,, respins".Daca mergeți la termen sau dacă aveați av angajat probabil nu se intampla in acest mod.Acum rămâne definitivă soluția de la prima instanța.

În acest caz nu se mai poate face nimic, sa fac o cerere sau să aplic o anumită procedură prin care să se anuleze această hotărâre și să plătesc taxa de timbru, iar apelul să meargă înainte?

Mai ales ca apelul nu s-a tinut fizic ci cu dosar electronic. Obiect: Divort cu dosar electronic.

Din ce cauza s-a ales sa nu se tina fizic si s-a ales să se tina cu dosar electronic?

Daca apelul a fost prin dosar electronic (adica avocatul a trimis actele la tribunal), instanta cum a ajuns la concluzia sa nu mai judece, să nu mai verifice motivele de apel si sa respinga apelul?

taxa de timbru pentru apel sau taxa de timbru pentru proces?
Unde trebuia sa platesc aceasta taxa de timbru la avocat sau trebuia sa ii dau bani avocatului, iar el ii dadea mai departe la tribunal?
Bună ziua!
Am avut un proces de divort, iar eu am depus apel.
zilele trecute a avut loc apelul, iar acum cand m-am uitat pe just.ro am vazut ca scrie:
Tip solutie:Anulează cererea de apel.
Solutia pe scurt: Anuleaza apelul ca netimbrat.
Imi puteti spune ce inseamna „Anuleaza apelul ca netimbrat” , la ce se refera si ce anume reprezinta (daca puteti explica si pe intelesul celor care nu sunt familiarizaţi cu acești termeni de judecata) ?
Am citit pe internet, dar tot nu inteleg la ce se refera.
Vreau sa mai mentionez ca mai scrie Obiect: divort cu dosar electronic.
Va multumesc!