avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Lucky GLM

Activitate Lucky GLM

În cest caz eu sunt partea vătămată pentru ca am primit un pumn in gura, și am nevoie sa îmi refac dintele, la întrebarea 1 ma refer ca dacă voi câștiga procesul având probele enumerate la întrebarea 2?

Voinea Liviu a scris:

Este vorba de mai multe fapte penale comise dupa depunerea plangerii penale.
Nu inteleg la ce va referiti cu " a avea castig de cauza".
Ar fi indicat sa va asiste un avocat.

Dosar Penal Agresiune intre taximetristi
Buna seara! ma numesc Lucian, Lucrez ca Taximetrist.
Am avut o agresiune cu un coleg taximetrist de la alta firma de Taxi.
in fapt;
In data de 16,11,2021 am avut o discutie mai aprinsa telefonica inceputa de un coleg de taxi de la alta firma, urmata de injuraturi din ambele parti, eu ma aflam intro statie de taxi singur, colegul a venit in statie de taxi a continuat cearta, a bruscat masina si mia dat un pumn in gura, am plecat de acolo. dupa cele intamplate am fost la doctor legist si am obtinut un Certificat Medico-legal si dupa am fost la doctor stomatolog si a constatat un dinte dislocat din gingie. Dupa ce am plecat din statie de Taxi intre timp am descarcat o aplicatie gratuita de inregistrat apeluri, in seara si a doua zi am vorbit la telefon cu agresorul si in urma discutiilor reise ca a recunoscut partial faptele si ca a avut o altercatie cu mine, cele intamplate am spus sefului meu si sefu a luat legatura cu agresorul si un urma discutiei intre ei a reconoscut fapta si ca se va impaca cu mine, initial a vrut sa se impace cu mine si ulterior sa razgandit si nu mai vrea impacarea, eu am depus Plangere Penala.
Dupa ce au aflat ca am depus Plangerea Penala, agresorul si tatal acestuia a recurs la intimidari si amenintari, ma ameninta ca daca nu imi retrag planderea pune tigani sa ma bata, sa ma nenoraceasca, si imi impune sa merg cu ei la un medic stomatolog indicat de ei sa vada daca problema cu dintele este de la acea agresiune sau nu, sa nu fie mai veche.
In aceasta situatie am 3 intrebari;
1- Am castig de cauza in acest dosar?
2- Im este acceptata probele in dosar pe care le am respectiv ( inregistrarile telefonice in care reiesa ca a reconoscut partial fapta si ca intre noi a fost o altercatie, plus daca declara seful meu ca agresorul a recunoscut fapta si ca initial a vrut sa se impace cu mine si ulterior sa razgandit)?
3- Sunt obligat sa merg cu agresorul la stomatologul indicat de iei sa vada daca problema la dinete este sau nu de la agresiunea lui sau este mai veche?
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi!
O seara placuta!.