avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate Cristal007

Activitate Cristal007

Am inteles, va multumesc, toate cele bune
Dupa cat timp se prescrie aceasta suma? Procesul a fost finalizat in 2012 si nu i s-a pus nici o poprire pe venituri. Noi am moștenit terenurile si incercam sa facem dezbaterea.
Va multumesc
Buna ziua, cum se procedeaza pentru a achita cheltuielile de judecata (sultă) unei persoane fizice (reclamantului) care refuza orice comunicare? Procesul civil a fost pentru niste terenuri.
Ne trebuie pentru dezbaterea mostenirii, nu vrem sa-l luam cu datorii.
Multumesc
Va multumesc! Toate cele bune!

DlGoe a scris:

@Cristal ATENTIE! Sunt 2(doua) certificate fiscale.
-Certificat(e) de atestare fiscala pentru imobilul/imobilele detinute de defunct (se obtine de la DITL)
-Certificat de atestare fiscala pentru defunct (se obtine de la ANAF-ul ultimului domiciliu pe baza unei delegatii primite de la notar).

Va multumesc!

raluk0207 a scris:

Da.

Am inteles, va multumesc.
Cadastrul si intabularea (care nu exista), atat pentru terenuri, cat si pentru imobil se fac dupa depunerea dosarului pentru dezbatere, nu?
Buna ziua, pentru dezbaterea mostenirii pana intr-un an (deces parinte) se mai plateste acel 1% impozit catre stat din valoarea totala a bunurilor sau doar taxa pentru succesiune si certificatul de moștenitor? Cat ar fi aproximativ costurile acestora (taxa si certificatul)?
Certificatul fiscal trebuie luat in format fizic sau il pot lua si online fiind in alt judet?
Cadastrul si intabularea imobilelor trebuiesc refacute odata cu succesiunea?
Va multumesc!
Am inteles, va multumesc.
Totusi, in afara de Distrigaz, unde as mai putea sa ma adresez? Cei care se ocupa de lucrare spun ca vina este a celor care au montat firida (pozitia si orientarea ei departe de bloc si in dreptul geamurilor care se deschid), iar ei nu au avut alta posibilitate.
ynocentta a scris:

Atat timp cat este respectat proiectul tehnic,greu se poate dispune modificarea

Buna ziua, cum trebuie procedat daca teava de gaz care leaga firida de scara trece prea aproape de geamurile duble de la balconul etajului 1 ale unui batran (exact sub), fiind o cale usoara de acces, data fiind zona?
Am depus o reclamație in scris, cu poze doveditoare, la Distrigaz, insa fara rezultat, cei care se ocupa de lucrari spun ca au toate aprobarile, iar locatari nu vor sa mai amane sau sa plateasca alte costuri pentru o eventuala repozitionare. Teava este momentan prinsa in puncte, se poate urca/cobora foarte usor pe ea, atentand la siguranta personala.
Multumesc