Buna ziua, modificarea a fost facuta fara un act aditional. Practic din momentul revenirii in firma, a lucrat pe un alt post pe care nu eram incadrata si aveam alte sarcini decat cele corespunzatoare fisei postului de gestionar. Am avut doar promisiunea ca se v-a modifica incadrarea, dar ...am ramas cu promisiunea.
Buna ziua. De curand mi-am dat demisia de la firma pentru care lucram, fiind incadrata in postul de gestionar depozit. Sunt absolventa de studii superioare, dar fiindca nu aveam experienta la momentul angajari , am acceptat functia aceasta.
Dupa intoarcerea din primul concediu de crestere al copilului, postul de gestionar era ocupat, asa ca conducerea a decis sa fiu mutata pe alt post, de personal TESA, cu atributii de secretara si de intocmire pontaj, etc. Modificarea a fost doar in companie, neexistand si o modificare a contractului de munca, implicit schimbarea incadrarii, am ocupat postul in jur de 3 ani.
Dupa revenirea din al doilea concediu de maternitate, ambele posturi pe care am lucrat erau ocupate, asa ca a trebuit sa ma adaptez si sa invat pentru alt post din firma. Mentionez ca nici pentru acela nu mi s-a schimbat incadrarea in munca, desi aveam post de coordonare a schimbului de lucru. Mi s-a promis ca se modifica incadrarea cat de curand, dar am ramas cu promisiune.
Mentionez ca in situatia mea, de incadrarea incorecta in munca, mai erau si alti fosti colegi, carora recent ( circa 1 sapt) le-a schimbat incadrarea corespunzatoare activitatii pe care o desfasoara.
Dupa toata povestea, as dori sa stiu daca se mai poate modifica ceva?
Multumesc