avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaaipascu

Activitate Mihaaipascu

Da, parchetul a facut recurs insa Curtea de Apel Bucuresti l-a respins, ramanand in control judiciar. Va multumesc pentru sfaturi.
Am reusit sa vorbesc cu avocatul, mi-a spus ca este un dosar foarte subtire, si ca cel mai indicat este sa mearga pe recunoasterea faptelor prin procedura simplificata , si sa speram ca i se vor retine circumstante atenuante.
Procurorul nu i-a acceptat denuntul pentru ca persoana denuntata nu este din bucuresti, si este rezident in Italia, a cerut sa denunte pe altcineva insa deocamdata nu stie daca se poate materializa.
In acesta situatie credeti ca mai are sanse la o pedeapsa cu suspendare?
Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Este singur in dosar, a vandut o singura data unui colaborator al politiei fost coleg de liceu cu fiul meu 1,20 grame de cocaina
I s a facut o perchezitie la domiciliu si i-au gasit 20 de grame de mdma.
Dupa 24 de ore a fost eliberat de judecatorul de drepturi civile mentionand ca parchetul nu a putut sa faca dovada ca cele 20 de grame erau destinate vanzarii , acestea nu erau portionate si nu exista probe, martori , declaratii , interveptari care sa sugereze ca acestea erau destinate vanzarii. ( astfel a formulat refuzul retinerii pt 29 de zile si l a eliberat sub control judiciar cu interdictia de a parasi teritoriul Romaniei ). Alte acuzatii si acte materiale nu exista .
Mentionez ca am aflat tarziu despre situatia fiului meu deoarece acesta mi a ascuns isprava. Acesta a avut avocat angajat inca de la inceput.

Intrebara mea este daca acesta are sanse la o pedeapsa cu suspendare ??
nu are antecedente penale ,este grafician , detine o firma de webdesign, a recunoscut faptele atat in fata procurorului cat si ij fata judecatorului .
Ce ma sfatuiti ? Imi puteti recomqnda un avocat in bucuresti specializat pe droguri ?
Orice sfat este bine primit. Va multumesc