Bună seara! Este calomnie, hărțuire? Sunt profesoară la o școală din mediul rural si ma confrunt cu următoarea problema : colega, profesoară de biologie, folosește cuvinte urâte la adresa mea gen nesimțită, proastă, acuzații ca nu imi fac datoria... Toate acestea le aud copiii cand vorbește la telefon despre mine in fața lor toată ora de curs, de exemplu cand dau teste. Am sunat-o rugand-o civilizat sa inceteze dar se pare ca degeaba, ajungând sa interogheze elevii si sa ii amenințe ca va merge cu ei la poliție daca mai spun ce face dânsa. Doamna este supărată deoarece in iunie, luând catalogul la clasă, am fost rugata de către copiii sa le comunic niște note si pe un elev l-am rugat sa învețe pentru ca era din nou amenințat de corigenta la biologie.Elevul in chestiune este vecinul meu și aducând - mi aminte cum a fost de terifiat ca rămâne corigent la sfârșitul primului semestru de școală fiind nevoit sa ia meditații la o altă profesoară de biologie, panicat ca nu trece mai ales ca este cu nevoi speciale. De atunci, doamna ma discreditează de cate ori are ocazia, invocând implicarea mea in notarea elevilor la biologie. Menționez ca nu i-am criticat metodele de evaluare, nu am jignit-o niciodată, am încercat sa o abordez dar nu m-a lăsat sa vorbesc făcându-mă nesimțită. Ce ma sfătuiți sa fac in acest caz,ce opțiuni as avea pentru a ma apăra legal de această persoană. Va mulțumesc anticipat pentru înțelegere.