avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate Alex Goste

Activitate Alex Goste

Bună ziua, am ales sa ma adresez dumneavoastră deoarece am tot cautat articole si anumite pagini dar fără nici un rezultat.

Ideea : Am cumpărat nu demult un apartament si am făcut mobilierul de bucătărie la comanda, cu un tip. Sigur cu contract de prestări servicii si asa mai departe. Termenul de execuție s-a depășit de la data stabilita cu 3 zile insa asta nu m-a deranjat, a venit omul mi-a adus mobila si după 3 zile de telefoane in continuu a venit si a montat-o in proporție de 70% adică fără plinte si picurator, câteva polițe lipsa si nu a făcut reglajul ușilor.... Promițând ca vine in 4 5 zile sa termine treaba, de când a zis asta am dat de el după 2 săptămâni de mesaje si telefoane promițând ca vine in următoarea zi apoi ziua cea mare ; a venit dar a venit doar sa ne ducă iar cu zăhărelul ca nu are polițele si masca pentru centrala apoi spunându-i ca a intarziat aproape o luna cu mobila la gata am început sa ne certam si intrun final iam zis ca ma duc la protecția consumatorului... De atunci am mai reușit sa vorbesc cu el si mia spus ca el nu mai vine si ca o să-mi facă Protecția Consumatorului mobila... Tin sa mențin ca am achitat tot integral mobila.

Oare ce as putea face?