In caz de imposibilitate plata datorie la banca in caz de executare silita se poate pune in vanzare un apartament care are 3 proprietari? In conditiile in care doar o persoana din cele trei prezinta o datorie sub 4.000 de RON?
Mentionez ca aceasta persoana detine 50% din apartament, nu este salariata si primeste bursa sociala de la facultate.
In caz de executare silita nu se poate deduce automat o parte din cuantumul bursei sociale? E pericol de punere in vanzare a apartamentului desi sunt 3 proprietari in acte?
Ce se intampla in cazul in care cineva nu poate plati la timp rata bancara, ajunge la firma de recuperatori si nu poate in 3-4 luni achita intreaga suma datorata? Stiu ca urmeaza atunci un proces. Dar daca persoana e studenta si nu este salariata, dar detine pe numele ei o cota parte dintr-un apartament se va pune automat la vanzare acel apartament? Cand mi s-a acordat acum 3 ani imprumutul lucram.
Mentionez ca este vorba de o suma sub 4.000 de RON. In eventualitatea unui proces se alege persoana cu cazier juridic pt neplata? Sau care sunt efectele imediat urmatoare?
Se intenteaza proces si daca ramane de platit jumatate din datorie doar pana la termenul limita?
Adica as vrea sa stiu cum ma va afecta totul. Multumesc anticipat!