avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate Costel85

Activitate Costel85

Cardul îl solicit de la angajatorul belgian ? Sau...dacă lucrează soția, pot fi co-asigurat după soție? Mulțumesc !
Salut ! Intenționez sa lucrez ca șofer pe contract de muncă belgian,3 luni cu 3 saptamani acasă in țară si tot asa,întrebarea este... atunci cand vin in România voi putea beneficia de acele asigurări medicale din contractul belgian? Sau în România,nemaifiind platitor de taxe la stat,am vreun dezavantaj?
Salut ! Se poate face acte de proprietate pe jumătate din proprietate? Sunt căsătorit,am un copil,locuim împreună cu părinții mei,eu fiind singur la părinții. Am anexat la vechea casa,o altă construcție, 2 camere și un hol,toate formează un corp comun,legal,cu proiect ! Ulterior am adus multiple îmbunătățiri la toată casa. Părinții fiind proprietari,se pot face acte pe o parte din casă? Chiar dacă împărțim aceeași curte ? Dacă da ,în ce condiții?
Salut ! Referitor la un divorț cu partaj,ce anume i se cuvine soției, legal ? In condițiile în care noi împreună cu un copil stam într-o casa,cu părinții mei (proprietatea părinților),aducând în timpul acesta îmbunătățiri majore casei printr-un credit făcut tot pe numele părinților,rata fiind plătită de noi .In această căsătorie eu am întrat cu un autoturism, proprietate personala, apoi în timpul căsătoriei l-am schimbat tot cu ajutorul unui credit făcut tot pe numele părinților (rata plătită de noi),auto vechi fiind vândut și cumpărat diverse lucruri în casa. Va mulțumesc!