avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate madeline30

Activitate madeline30

Buna ziua,

In cazul in care copilul meu a fost agresat la o gradinita privata, iar conducerea refuza sa puna la dispozitie imaginile video unde as putea sa ma adresez? Am vazut doar o mica parte cand educatoarea a scos o din clasa intr un mod brutal dupa ce a lovit o peste maini, apoi am solicitat sa vad si continuarea filmarii de pe hol si mi s a spus ca nu mai au imaginile respective. Le am spus ca refuz sa achit taxa gradinitei pana nu imi pun la dispozitie imaginile si acum as vrea sa o mut la alta gradinita. Consider ca a fost o incalcare clara a contractului dintre parti si nu vreau sa le mai dau nici un ban, dar imi este teama ca nu o sa o pot inscrie la alta gradinita. Motivul pentru care am solicitat sa vad filmarea cu pricina a fost dupa ce educatoarea grupei m a sunat spunand ca fetita mea a zgariat un alt copil si atunci a scos o din clasa ca drept pedeapsa si a dus o la alta grupa, iar aceasta a facut pipi pe ea de frica. Educatoarea a plans la telefon si a spus ca nu a vrut sa o sperie dar nu a recunoscut ca a avut un comportament agresiv fata de ea si ca nu a tipat la ea si nu a bruscat o. Cateva saptamani mai tarziu au aparut suspiciuni ca si alti copii au fost agresati de catre ingrijitoarea grupei (loviti cu palma si bruscati, inclusiv imagini video care atesta acest lucru), Ingrijitoarea a fost data afara, dar educatoarea este in continuare angajata acolo si a primit doar un avertisment. Nu as vrea sa ajung in instanta deoarece am 2 copii mici si nu am resursele necesare in acest moment, dar nici nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa si alti copilasi sa fie agresati. Nu stiu daca am facut bine ca nu am platit taxa in continuare deoarece probabil ca nu mi vor permite sa o retrag pana nu achit, dar nici nu consider ca este corect sa platesc 2200 de lei pe luna pentru ca apoi copilul meu sa fie agresat si sa vada agresiuni aplicate altor copii de catre personalul gradinitei.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc pentru raspunsuri.